Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Tini kezelés

Tini kezelés

Serdülőkorban jelentős hormonális változások jönnek létre, mely az egyén lelki életében és bőrén is tükröződnek. Ezek átmeneti elváltozások, melyek idővel elmúlnak. Addig is kozmetikai kezelésekkel jelentősen karbantarthatjuk. Ebben a korszakban a hím jellegű hormonok kerülnek túlsúlyba, mely során a faggyúmirigyek működése fokozódik. Ez okozhatja a komedók, és aknék megjelenését.

Ajánlom ezt a kezelést azoknak, akik pusztán tiszta bőrre vágynak, jelentősebb problémájuk nincs bőrükkel. Alapos bőrdiagnózis után, a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagokkal táplálom és kényeztetem bőrét.

Almás-citromos arctejjel
Almás-citromos tonikkal
Csipkebogyós-kukoricás bőrradírral
Alapos gőzölés mellett, felpuhító masszázs Szaponáriás-lináriás massszázskrémmel, hogy kíméletesebb legyen a nyomkodás.
Maradéktalan tisztítás után alapos fertőtlenítés. Nagyobb aknékat lézerrel kezelem le, mely segíti a sejtregenerációt, és felgyorsítja a gyógyulást.
Iontoforézis (hatóanyagbejuttatás) nyugtató, Csipkebogyó zselével.
Összehúzó pakolásként Ichtiolos gyógyfüves pakolás kerül fel.
Befejezésként Csipkebogyó habkrémet, Mindennapi gélt, és Ichtiolos korrektort keverek össze, mely lesz az úgynevezett “gyógyalapozónk”, azonnal megnyugtatja a bőrt, és púderalapanyag tartalmánál fogva szépen lefedi a pirosságot. Szem köré Bodzavirág szemráncgélt teszek.

No Comments

Post a Comment