Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Szemöldökdúsítás

Szemöldökdúsítás

Szálankénti szemöldökdúsítás már Magyarországon is!

3D műszempilla, után 1D-2D-3D-4D-5D-6D műszempilla, de most már műszemöldök is?

Aki ismeri és hallott a szálankénti szempilla hosszabbításról, némi elképzelése lehet arról, miként működik a szemöldökdúsítás. Valamint még mindig vannak, akik kérdő tekintettel néznek rám, amikor említem, létezik ez az új szemöldökformázási lehetőség. A szempilla hosszabbításhoz hasonlóan szintetikus szálak kerülnek felapplikálásra a saját, természetes szemöldökre. A Brow Perfect megjelenése előtt, akinek hiányos vagy vékony volt a szemöldöke különböző szépészeti eljárásokkal korrigálhatták szemöldökívüket, pl. sminkeléssel, tartós szemöldökfestéssel vagy tetoválással. Régebben a feltűnően vékonyra szedett, tetovált szemöldök volt a trendi, azonban mára már az egészségtudatos életmód és természetesség jegyében a dús és vastagabb szemöldök emeli ki tekintetüket. Vannak, akiknek nem adatik a szép szemöldök vagy tartanak a sminktetoválástól. Rengeteg oka lehet annak, hogy valaki ritka, egyenetlen szemöldöktől szenved. Az életkor, az életmód, a genetika mind nagy szerepet játszhatnak ebben. Ez mára már nem jelenthet problémát.

De hogyan is működik ez az innovatív szépészeti eljárás?

A szemöldökvonal előkészítése után kiválasztjuk a PicsArt_1441174396510szemöldökszálakhoz színben és méretben teljesen hasonló szintetikus szálakat, majd ezeket kétféle ragasztó segítségével a bőrhöz és a szőrszálakhoz ragasztjuk, folyamatosan töltve és építve ezzel a szemöldökívet. Meglepő, de a szempilla hosszabbítással ellentétben itt a ragasztó minősége megengedi a bőrre ragasztást. Mégis akkor miért nem használjuk ezt a ragasztót a szempillára is? A szempillánál bőrre nem ragasztunk, értelemszerűen a pilla növekedése miatt. A szemöldök hiányos részeit bőrre ragasztott szálakkal tudjuk kitölteni, itt húzó, irritáló érzés nélkül egy továbbfejlesztett, bőrbarát ragasztóval. A ragasztó száradás után lágy és rugalmas marad, a szálak észrevehetetlenül egybeolvadnak sajátjainkkal, szinte senki nem mondja meg, hogy nem a miénk. Hiányosságok kitöltésére a bőrhöz ragasztott szálak élettartama 1-2 hét, a szálakra ragasztott szálaké 2-4 hét. A bőrre ragasztott szálak tartóssága függ az egyéni adottságoktól és az otthoni ápolástól. Befolyásolja a sport, kozmetikai kezelések, szemkörnyék otthoni ápolása, hormonváltozások, gyógyszer szedés, mivel a bőr zsírosodása a ragasztást feloldja.
Szempilla hosszabbításnál megszokhattuk, hogy a szálak cserélődésével folyamatosan pótoljuk azokat a szálakat, amelyek kihullottak, így töltve és folyamatosan szinten tartva formáját. A szemöldökdúsítás azonban más problémát közelít meg. Vannak, akiknek hosszával aligha van probléma, igazából helyenként kell csak dúsítani, vagy már nagyobb hiányosságok, formai problémák adódnak, és vannak, akiknek szinte új szemöldököt kell varázsolni. Ezért előzetes konzultáció alkalmával határozzuk meg, milyen problémákat érint, és ez alapján melyik árkategóriába sorolható.

3 kategóriát különböztethetünk meg:
1. fokozat: Kisebb hiányosságok, belső és külső rész hiányzik
2. fokozat: Nagyobb hiányosságok, töréspont alkotás, vastagítás, szimmetria alkotás
3. fokozat: Extrém ritka, teljesen hiányos szemöldök pótlása.

Ellenjavallatok:

rendszeres gyógyszerszedés (orvosi kezelés alatt áll vagy az elmúlt 6 hónapban szteroid alapú gyógyszert szedett)
kozmetikai hámlasztás után
nyílt seb, sérülés
ekcéma a szemöldök körül
gyulladt bőr
fertőző elváltozás a szemöldök körül
ismeretlen eredetű csomó, daganat a szemöldök körül
pozitív bőrpróba
kemoterápiás kezelés után szükség van a kezelőorvos hozzájárulására

Brow Perfect azoknak, akik régóta szenvednek szemöldökük formájától, ritkaságától, de tartanak a tetoválástól és valóban szép, természetes megjelenésről álmodnak.

No Comments

Post a Comment