d

Tisztító kozmetikai kezelés

Tisztító kozmetikai kezelés

Tisztító kezeléseknél mindig fontos szempont először a bőr kellő felpuhítása, majd a kíméletes tisztítás után a fertőtlenítés és nyugtatás elektromos gépi kezeléssel és pakolással kombinálva.
A kezelés letisztítással kezdődik, majd bőrradírral alaposan előkészítjük a bőrt. A kezelés legkellemesebb része a 20 perces arc, nyak, dekoltázsmasszázs az Ilcsi Kispofozójával. Ez egy ártalmatlan elektrokozmetikai eljárás, melyet masszázs közben alkalmazok. A kis elemes gép hatása pozitívan hat bőrünkre, szervezetünkre, azáltal, hogy beindítja a vérkeringést, nyirokkeringést elősegítve a méreganyagok távozását a bőrből, majd a bőr számára hasznos hatóanyagok felszívódását. Mindemellett a masszázs révén ellazítja, tornáztatja a befeszült arcizmokat, ráncsimító hatású.
Tisztítás után egy nyugtató csipkebogyó tartalmú zselével elektromos kezelés ajánlott, mely lehúzza a meglévő gyulladásokat és a nyomkodás után keletkezett pirosságot. Végezhetjük a Bőrfeszesítő készülékkel, mely az interferencia izomtornáztató képességét és az ultrahang hatóanyag bevitelét biztosítja. Revi Face-vel iontoforézist végezhetünk, mely egy hatóanyagbejuttató elektrokozmetikai eljárás. Mind pozitívan hat a bőrre.
Kezelés menete:
 Letisztítás arctejjel és tonikkal
 Radírozás
 Masszázs gőz alatt felpuhító készítménnyel
 Tisztítás
 Fertőtlenítés
 Hatóanyagbejuttatás iontoforézissel vagy ultrahanggal
 Összehúzó pakolás
 Átkrémezés Mindennapi géllel, Ichtiolos korrektorral + Bőrtípusnak megfelelő krémmel

Category:
Date:
Még több tartalom és inspiráció, ha követsz Instagramon és Facebookon:

Instagram