Ajánlás vagy böngészés alkalmával találtál rám, és a referenciáim alapján alkalmas lennék, hogy megszépítselek?
Ezen kívül fontosnak tartod a szimpátiát?
Röviden mesélek magamról.

Zvara Évi vagyok, 2011 óta kozmetikus és 2012 óta szempilla-stylist.

Kozmetikai arc kezeléseim Ilcsi Szépítő Füvek bio-, natúrkozmetikai termékeivel végzem, és a szempilla-hosszabbítást az ország egyik legelismertebb műszempilla oktatójánál tanultam ki, Besenyei Lauránál, aki azóta is szempilla-stylistom, mentorom. Kápolnásnyéken, már saját kis üzletemben várom minden szépülnivágyót.  Amíg én szépítek, ott a nyugodt és diszkrét környezet garantált. Fontosnak tartom, hogy a nálam töltött idő teljes nyugalomban teljen, mely lényegében a végeredményhez is hozzájárul.

Kozmetikai tanulmányaim alatt is már Ilcsi kozmetikumokkal tanultam, és tapasztaltam a növényi hatóanyagok szépítő erejét. Ezen tulajdonságukat a mai napig csodálattal figyelem vendégeim bőrén, így számomra nem kérdés, hogy miért döntöttem használatuk mellett.

Kozmetikán kívül a szempilla-hosszabbítás kezdetek óta szenvedélyem. Töretlen akarattal és gyakorlással fejlesztettem magam, versenyekre készültem, mely meghozta a várt sikert. Szempilla-hosszabbító bajnokságokat nyertem, és dobogós helyezéseket is elértem. De lényegében a legnagyobb sikerem mindig is egy elégedett hölgy mosolya, amint a tükörből visszanézve ámulattal csodálja munkám gyümölcsét, mely mindent megér.

Még több tartalom és inspiráció, ha követsz Instagramon és Facebookon:

Instagram